Here we go

Er is geen betere raad dan voorraad


Materialen, gereedschap en nog veel meer ruim op voorraad!

Contact GBI Proal
Here we go

Voor de enige en echte bouwvakkers


Materiaal, gereedschap voor bouw en industrie en met een gratis bezorgdienst!

Welkom op de website van de GBI Groep

Door samen met  collega-bedrijven een nieuw landelijk samenwerkingsverband op te richten, kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten een betere dienstverlening aanbieden. De speerpunten van de GBI groep zijn duurzaam ondernemen, een nieuw en transparant automatiseringssysteem, een nieuwe website en persoonlijk gemak voor u als klant, hetgeen u onder andere zult merken door;

Het voor u vertrouwde servicegericht (mee)denken, een afgewogen assortiment voor bouw- en industrie, de bovengemiddelde voorraad op de vestigingslocatie en onze gratis bezorgdienst (ook op de bouwlocatie) zullen wij uiteraard continueren en verder uitbouwen.

Deze website vertegenwoordigdt de GBI groep, voor verdere informatie betreffende deelnemers willen wij u verwijzen naar het kopje leden.

Met vriendelijke groeten,

GBI groep

Groothandel voor Bouw en Industrie

Samenwerkingsverband

Door samen met collega-bedrijven een nieuw landelijk samenwerkingsverband op te richten, kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten een betere dienstverlening aanbieden.

De speerpunten van de GBI groep zijn duurzaam ondernemen, een nieuw en transparant automatiseringssysteem, een nieuwe website en persoonlijk gemak voor u als klant, hetgeen u onder andere zult merken door;

Het voor u vertrouwde servicegericht (mee)denken, een afgewogen assortiment voor bouw- en industrie, de bovengemiddelde voorraad op de vestigingslocatie en onze gratis bezorgdienst (ook op de bouwlocatie) zullen wij uiteraard continueren en verder uitbouwen.
GBI groep is lid van inkooporganisatie Zevij Necomij BV.

Kennisoverdracht

De GBI groep is een hechte club, welke regelmatig samen vergadert en overleg pleegt. Deze kennisoverdracht maakt u als groothandelaar van onmisbare waarde bij uw afnemers.

Voor u als klant geld dat u de vraag op één plek neer kunt leggen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden. Alle GBI leden staan de gehele dag met elkaar in contact. Eventuele vragen worden dan ook al snel bij elkaar neer gelegd. En vraagstukken worden dan ook meteen opgelost.

Sterke merken

Assortiment is opgebouwd uit sterke merken, Keuze’s worden niet zomaar gemaakt. Bij GBI gaan we terug naar de basis van IJzerwaren en Gereedschappen, met verstand van zaken. Bij de verschillende vestigingen vind u dan ook de betere merken met de juiste service.

GBI groep doet het samen met de fabrikanten. Ons vakmanschap, service en kwaliteit stellen ons in staat om met de professionele gebruiker mee te denken. De GBI vestigingen kennen allemaal een eigen specialisatie, Er wordt gebruik gemaakt van elkanders dealer schappen en voorraden.

GBI Groep, groothandel voor Bouw & Industrie